Mad på glas
Langtidsholdbar mad uden tilsætningsstoffer
Henkogning er en gammel konserveringsmetode, der gør, at vores gryderetter på glas kan holde sig friske i min. 8 uger uden brug af tilsætningsstoffer. På den måde gør vi det muligt for dig at købe stort ind uden at risikere et stort madspild.
OBS. Udvalget af mad på glas varierer - ovenstående billeder er blot et eksempel. Se dagens udvalg i vores story på Facebook og Instagram (links i bunden af denne side).
Anvendelse
Åben glasset ved at hive forsigtigt i gummiringen, mens du holder på låget, så det ikke smutter på gulvet. Hæld indholdet i en gryde og varm retten igennem til min. 75 grader.
Tip
De fleste grøntsager mister farve eller bliver bløde og kedelige under henkogningsprocessen. Derfor anbefaler vi, at du til nogle glas selv tilsætter lidt grønt inden servering. Der er helt sikkert også nogle retter, som vil blive løftet af lidt parmesan eller tyttebær.
Spørg Google eller vores personale, hvis du er i tvivl:)
GENBRUG
Aflever et rent glas inkl. låg og få 20 kr. rabat på dit næste køb (vi giver ikke penge for returglas). Gummiringene er ikke egnet til genbrug, men vi anbefaler, du sætter dem omkring glassenes låg og bund, så de ikke klirrer under transport.
Mad på glas - allergener
Se allergener i vores mad på glas ved at klikke her